www.nieuwsnet-steenwijkerland.nl
Valuta:
korte laarzen dames,dames jurken sale,dames t shirts,evita pumps,nike performance sneakers,adidas originals schoenen dames
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Wij zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Retours of ruilen zijn toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product via onze postorder, callcenter of website heeft gekocht en binnen 30 dagen na de originele factuurdatum.

Neem voordat u artikelen retourneert eerst contact met ons op om de problemen te bespreken die u ondervindt, 90% van de tijd dat we het probleem kunnen oplossen, zonder dat u iets hoeft terug te sturen.

Retourbeleid

Alle items die naar ons worden teruggestuurd moeten in hun oorspronkelijke staat zijn, dat wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags bevestigd. Vuile items worden zonder evaluatie teruggestuurd naar de klant.

We dekken niet de verzendkosten van retouren of uitwisselingen van het juiste bestellingspakket, u bent verantwoordelijk voor de verzend- en administratiekosten. Bovendien moeten alle pakketten worden verzonden via een traceerbare methode, zoals US Mail Delivery Confirmation, UPS of Federal Express. wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport.

Alle geretourneerde goederen moeten worden verzonden naar het verzendadres dat we u per e-mail sturen. Zodra we het artikel hebben ontvangen, zullen we het door u gevraagde omruilartikel naar u terugsturen zonder extra verzendkosten in rekening te brengen.

Zodra we uw retour hebben ontvangen, moet u maximaal 5 werkdagen toestaan ​​om uw retour of uitwisseling te voltooien.

Uitwisseling

We accepteren ruilen voor een verkeerde maat of kleur binnen 15 dagen na de originele factuurdatum. Neem contact met ons op met uw bestellings-ID en een van onze teamleden zal u helpen. Als u items in een andere stijl wilt ruilen, moet u uw artikelen retourneren voor een nieuwe aankoop (volgens het retourbeleid) en een nieuwe plaatsen bestel voor de stijl waar je de voorkeur aan geeft.

U moet contact met ons opnemen voordat u de artikelen terugstuurt. Alle items die naar ons worden teruggestuurd moeten in hun oorspronkelijke staat zijn, dat wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags bevestigd. Versleten of vuile items worden naar u teruggestuurd.

We dekken de verzendkosten van beurzen niet, u bent verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzendkosten voor het verzenden van de geruilde artikelen naar u. We raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen wanneer u artikelen naar ons verzendt voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren verzendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Bestelling annuleren

Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Omdat we alle bestellingen zo snel mogelijk verwerken binnen 24-48 uur na het plaatsen van bestellingen, kunnen we niet altijd een bestelling annuleren nadat deze is geplaatst. Hoop dat je kunt begrijpen in dit belangrijke punt. Annulatieverzoeken nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met ons retourbeleid.

Terug