www.nieuwsnet-steenwijkerland.nl
Valuta:
korte laarzen dames,dames jurken sale,dames t shirts,evita pumps,nike performance sneakers,adidas originals schoenen dames
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Respect voor uw privacy

We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de relevante wet- en regelgeving die duidelijke normen stelt voor de verzameling, toegang, opslag en gebruik van persoonlijke informatie die we verkrijgen als onderdeel van onze bedrijfsactiviteiten.

Ons respect voor het recht van onze klanten op privacy van hun persoonlijke gegevens staat voorop. We hebben beleid en procedures om ervoor te zorgen dat alle persoonlijke informatie, ongeacht hoe of waar deze wordt verkregen, zorgvuldig, veilig en in overeenstemming met gecorreleerde privacybeginselen wordt behandeld.

Dit privacybeleid bepaalt:

1. Zaken waarvan u op de hoogte zou moeten zijn met betrekking tot informatie die wij over u kunnen verzamelen

2. Ons beleid met betrekking tot het beheer van persoonlijke gegevens, en

3. Over het algemeen, wat voor soort informatie hebben we, voor welke doeleinden, en hoe we die informatie verzamelen, bewaren, gebruiken en vrijgeven

Welke persoonlijke informatie verzamelen en opslaan we?

Zodat we u diensten kunnen verlenen, kunnen we u om persoonlijke gegevens vragen, zoals uw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres. Enkele voorbeelden van waar we deze gegevens nodig hebben, zijn pre-orders, thuisbezorging, promoties enz.

Privacywetgeving vereist dat wij persoonlijke informatie over u alleen van u verzamelen als het redelijk en praktisch is om dit te doen.

Wij nemen alle mogelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke informatie wordt beschermd tegen ongeoorloofde toegang, verlies, misbruik, openbaarmaking of wijziging. We nemen ook maatregelen om persoonlijke informatie te vernietigen of permanent te de-identificeren wanneer deze niet langer nodig is. De soorten maatregelen die we nemen, variëren afhankelijk van het type informatie en hoe het wordt verzameld en opgeslagen.

In het algemeen bent u niet verplicht om de door ons gevraagde informatie te verstrekken. Als u er echter voor kiest om de gevraagde informatie achter te houden, kunnen we u misschien niet de goederen en diensten leveren die afhankelijk zijn van het verzamelen van die informatie, vooral als het verzamelen van die informatie wettelijk verplicht is.

Hoe wordt persoonlijke informatie gebruikt?

De persoonlijke informatie waar we om vragen wordt over het algemeen gebruikt om goederen of diensten aan u te leveren. Voor een creditcardtransactie hebben we bijvoorbeeld uw kaartnummer nodig. Waar mogelijk proberen we ervoor te zorgen dat onze openbaarmaking van informatie aan andere organisaties gebeurt op een manier die individuen niet persoonlijk identificeert.

Toegang tot uw persoonlijke gegevens

We zullen u toegang verschaffen tot al uw persoonlijke gegevens die wij bezitten (behalve in de beperkte omstandigheden die worden erkend door de privacywetgeving). Als u toegang tot uw persoonlijke gegevens nodig heeft, meldt u zich aan bij uw registratie bij ons. Als u uw gegevens moet bijwerken (bijvoorbeeld als u uw adres wijzigt), brengt u wijzigingen aan in uw 'accountgegevens'.

Terug